Over de winkel

Welkom bij Online-snoep, de leukste en meest uitgebreide site op het gebied van snoep voor zowel consument als bedrijf.
Voor alle gelegenheden zoals kinderpartijtjes, bedrijfsactiviteiten, relatiegeschenken, bruiloften, slagen, feestjes etc.

Voor zowel kleine als grote aantallen snoeptraktaties bent u hier op de juiste site belandt. Op het gebied van snoepverpakkingen kunt u voor alle thema’s iets vinden in ons assortiment.

Zelf vullen

Snoepkokers, snoepzakken, mokken, blikken met bijpassende labels, doosjes met tekst en flessen met opdruk, kunt u naar eigen keuze vullen vullen met snoep.
U bepaalt zelf wat er in de verpakking komt, wij maken er een leuk geschenk van.
Daarnaast hebben wij voorbeelden op de site van gevulde kokers, mokken die bij ons standaard in het assortiment voorkomen. Voor speciale wensen kunt u contact met ons opnemen.

Historie en toekomst

Vijfentwintig jaar geleden zijn wij als winkel begonnen, gespecialiseerd op het gebied van snoep.
Jarenlang hebben wij ervaring opgedaan en adequaat op de wensen van de consument ingespeeld met de nieuwste produkten.

Groei is vooruitgang en daarom werd besloten ons ook op de markt van het internet te gaan begeven.
Op dit moment zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf die alles kan leveren tegen gunstige prijzen met de ervaring van snoep en traktaties in combinatie met allerlei verpakkingen.
Wij hebben de ideale mix om alles op dit gebied perfect te kunnen beheersen.

Vanzelfsprekend kunt u altijd informeren naar onze produkten en ziet u uw gewenste artikel er niet bij staan dan kunnen wij dat eventueel voor u proberen te regelen. Van alle markten thuis zonder het snoepoogmerk te verliezen behouden wij ons specialisme.