Klantenservice

Bedrijfsgegevens

Snoepwinkel Tum Tum
Thiemsbrug 47
7551 EZ Hengelo
Mobiel: 06 – 101 34 800
E-mail: info@online-snoep.nl
Kvk: 52502473
BTW nr: NL 135808686B01

Verzendkosten & Levertijd

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 6,95.
Voor verzending naar België en Duitsland rekenen wij € 9,95.

De levertijd hangt af van de voorraad van de bestelde snoepjes. Zijn de bestelde snoepjes op voorraad, dan leveren wij binnen 24 uur. Mocht het langer duren, dan zullen wij dit per e-mail aan u bekend maken.

Afhalen in de winkel

Het is ook mogelijk om uw bestelling in onze winkel in Hengelo af te halen. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. U betaald geen verzendkosten bij deze keuze. Wij houden uw bestelling drie dagen voor u achter. Mocht u meer tijd nodig hebben, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Betaalmogelijkheden

U kunt uw bestellingen bij Online-Snoep.nl op verschillende manieren betalen. Wij maken onderscheid tussen directe en indirecte betalingsmogelijkheden. Het verschil is dat bij een directe betalingsmogelijkheid uw bestelling direct uitgevoerd wordt (24 uurs levering voor voorradige artikelen). Bij een indirecte betaling wordt deze uitgevoerd na het ontvangst van uw aankoopbedrag.

Directe betaling: Voor een snelle levering

  • iDeal
  • Paypal

Indirecte betaling: Levering na ontvangst betaling (geen 24 uurs levering)

  • Overboeking

Garantie, klachten en retour sturen

Online-Snoep.nl garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als dat niet zo blijkt te zijn neem dan gerust contact op, wij zullen de garantie afhandeling met de fabrikant volledig verzorgen. Voor de geleverde producten geldt een garantie zoals de leveranciers deze bieden, deze gelden naast de wettelijke regelgeving omtrent garantie en conformiteit.

Er kan geen sprake zijn van garantie indien:

  • De slijtage als normaal kan worden beschouwd.
  • Er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder reparaties uitgevoerd door andere, dan de door de fabrikant aangewezen, service- of reparatiediensten.
  • Er gebreken zijn ontstaan die het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend gebruik of onoordeelkundig gebruik.
  • Er beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

Heeft u klachten over een product neemt u dan contact op met onze klantenservice. Wij nemen contact op met de fabrikant en zorgen vervolgens voor de correcte afhandeling van de garantie.

Hoe kan ik mijn artikel(en) retourneren?
Helaas kan Online-Snoep.nl wegens veiligheidsredenen geen voedingswaren retour nemen, ondanks dat ze niet geopend zijn. Voor non-food items zoals bakblikken, potten of andere waren die geen voeding betreffen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Online-Snoep.nl via ons contactformulier.  U dient zelf zorg te dragen voor de kosten van de verzending naar het door ons opgegeven adres.